TEXASPOKER
Nonton film Saga of Tanya the Evil Movie (2019) terbaru

Saga of Tanya the Evil Movie (2019)

Quality: Year: Duration: 115 MinView: 16 views
3 votes, average 7.0 out of 10

Nonton Saga of Tanya the Evil Movie (2019) Subtitle Indonesia

Sinopsis Saga of Tanya the Evil Movie (2019) : Wektu iku UC 1926. Batalion Angkatan Muda Angkatan Darat 203rd sing dipimpin dening Major Tanya Degurechaff wis menang perang ing sisih kidul nglawan straggler Republik. Dheweke samesthine bakal entuk liburan sawise bali sukses, nanging nampa pesenan khusus saka Staff HQ sanalika padha mulih. Dheweke dikandhani manawa ana pratandha babagan penyebaran skala gedhe cedhak wates Kakaisaran-Persekutuan.